REKLAMA
Znaleziono 365 wyników
Ponad 200-metrowy wieżowiec Sky Tower zostanie przebudowanyartykuł
Pokaż artykuł
Ponad 200-metrowy wieżowiec Sky Tower zostanie przebudowany
Szykują się spore zmiany w najwyższym budynku w stolicy Dolnego Śląska i jednym z najwyższych w Polsce. Właściciel Sky Tower, fundusz inwestycyjny Adventum Group planuje dużą przebudowę tego największego kompleksu wielofunkcyjnego we Wrocławiu.
Pedet Renoma – Wrocław zyskuje unikatowy koncept gastronomicznyartykuł
Pokaż artykuł
Pedet Renoma – Wrocław zyskuje unikatowy koncept gastronomiczny
Już jesienią tego roku Globalworth – właściciel i zarządca Renomy – zaprosi gości do Pedetu – nowej strefy gastronomiczno-kulturalnej inspirowanej ideą food hali. Będzie to połączenie wyjątkowej atmosfery historycznego miejsca, unikatowych konceptów gastronomicznych, a także wiedzy profesjonalistów z doświadczeniem w prowadzeniu i zarządzaniu projektami typu mixed-use. Pedet to drobiazgowo zaprojektowana przestrzeń, która zapewni niezwykłą podróż kulinarną oraz niezapomniane doznania kulturalno-artystyczne.
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina, wzbogaciła się o trzy nowe konceptyartykuł
Pokaż artykuł
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina, wzbogaciła się o trzy nowe koncepty
Największa strefa gastronomiczna w Polsce – Fabryka Norblina w Warszawie, wzbogaciła się o trzy nowe koncepty: Bibi’s, the Bakery oraz Wine First. Nowo otwarte lokale zajęły ostatnie wolne powierzchnie w budynku Verit zlokalizowanym przy głównej uliczce kompleksu im. Ludwika Norblina.
Elektrownia Powiśle wzmacnia ofertę gastronomicznąartykuł
Pokaż artykuł
Elektrownia Powiśle wzmacnia ofertę gastronomiczną
Na kulinarnej mapie Warszawy pojawiły się nowo otwarte punkty gastronomiczne. Koncepty kuchni amerykańskiej, francuskiej i gruzińskiej uzupełniły bogate już menu Elektrowni Powiśle, wzmacniając tym samym ofertę Food and Beverage, która w sezonie wiosenno-letnim będzie stale rozwijana. Fanów klasycznych steków ucieszy otwarcie restauracji Prime Cut, a słodyczy – Forestero&Co. Na smakoszy w strefie Food Hall czekają natomiast: Smashny Burger, Petit Breton Crêperie oraz Chmeli Suneli.
firma
Pokaż firmę
Ekologiczne opakowania jednorazowe - producent Ecoway Supply
Warszawa, Bitwy Warszawskiej 1920 r. 21/93
Nowe koncepty restauracyjne w Centrum Praskim Koneserartykuł
Pokaż artykuł
Nowe koncepty restauracyjne w Centrum Praskim Koneser
Jedno z najpopularniejszych miejsc na mapie Warszawy, Centrum Praskie Koneser,wzbogaci swoją ofertę restauracyjną o dwa nowe koncepty. Restauracja i klub muzyczny Zabawa z kuchnią europejską w stylu slow i comfort food oraz Freya Bistro – restauracja z daniami wegańskimi i wegetariańskimi.
Na terenie kompleksu Browary Warszawskie ruszył koncept BAKENartykuł
Pokaż artykuł
Na terenie kompleksu Browary Warszawskie ruszył koncept BAKEN
Świeżo wypiekany chleb, słone, puszyste masło, tylko tyle i aż tyle wystarczy, by dobrze rozpocząć dzień. W południe jednogarnkowy lunch, a wieczorem naturalne wina i dania do podziału przygotowane na bazie sezonowych produktów od lokalnych dostawców – to oferuje nowo otwarty BAKEN w Browarach Warszawskich.
Maspex zainwestuje ponad 200 mln zł w rozbudowę fabryki pod Krakowemartykuł
Pokaż artykuł
Maspex zainwestuje ponad 200 mln zł w rozbudowę fabryki pod Krakowem
Grupa Maspex, największa polska prywatna grupa w branży spożywczej i jedna z największych w Europie Środkowo-Wschodniej planuje zrealizować kolejną inwestycję o wartości ponad 200 mln zł. Nowy projekt będzie wspierany przez Krakowski Park Technologiczny, w programie Polska Strefa Inwestycji. Inwestycja będzie realizowana w zakładzie w Wadowicach i pozwoli Grupie Maspex na dalsze umacnianie pozycji lidera na rynku spożywczym.
Pasibus otworzy pierwszą restaurację w koncepcie Drive-Thruartykuł
Pokaż artykuł
Pasibus otworzy pierwszą restaurację w koncepcie Drive-Thru
We wrześniu na burgerowej mapie Polski pojawi się nowy, wyjątkowy punkt – pierwszy lokal znanej polskiej sieci Pasibus w formule Drive-Thru. Restauracja powstaje na Bielanach Wrocławskich przy ul. Czekoladowej i będzie 39. punktem sieci w kraju.
[Warszawa] Dunkin’ Donuts w Royal Wilanówartykuł
Pokaż artykuł
[Warszawa] Dunkin’ Donuts w Royal Wilanów
Popularna sieć kawiarni Dunkin’ Donuts otworzyła swój pierwszy lokal w Polsce w warszawskim Royal W...
[śląskie] Sklep obuwniczy zostaje w galerii Plejada w Sosnowcuartykuł
Pokaż artykuł
[śląskie] Sklep obuwniczy zostaje w galerii Plejada w Sosnowcu
Deichmann oficjalnie przedłużył umowę najmu w sosnowieckim centrum handlowym Plejada na dotychczas z...
W Warszawie zostanie otwarty pierwszy w Polsce hotel sieci Barcelóartykuł
Pokaż artykuł
W Warszawie zostanie otwarty pierwszy w Polsce hotel sieci Barceló
Pierwszy w Polsce hotel sieci Barceló niebawem rozpocznie działalność pod marką Barceló Hotels & Resorts. To już ostatnia część z inwestycji, realizowanych w ramach kompleksu Elektrownia Powiśle. Oznacza to zakończenie wszystkich zaplanowanych prac budowlanych przy rewitalizacji terenu dawnej elektrowni, za której realizację odpowiada Tristan Capital Partners oraz White Star Real Estate.
Splenditinwestycja
Pokaż inwestycję
Splendit
Świnoujście, Żeromskiego 1
[śląskie] Coffeeheaven i Kinderplaneta w Europie Centralnej w Gliwicachartykuł
Pokaż artykuł
[śląskie] Coffeeheaven i Kinderplaneta w Europie Centralnej w Gliwicach
Kolejni najemcy otwierają swoje lokale w Centrum Handlowym Europa Centralna w Gliwicach. Od piątku d...
[Lublin] Lubelskie Atrium Felicity w ponad połowie wynajęteartykuł
Pokaż artykuł
[Lublin] Lubelskie Atrium Felicity w ponad połowie wynajęte
Projekt Atrium Felicity jest już skomercjalizowany w ponad 52%. Za wynajem powierzchni w centrum odp...
[Wrocław] Szybko i smacznie w Pasażu Grunwaldzkimartykuł
Pokaż artykuł
[Wrocław] Szybko i smacznie w Pasażu Grunwaldzkim
Do strefy food court w Pasażu Grunwaldzkim dołączyła Pizza Hut Express – pierwszy tego typu lokal we...
Centrum Handlowe Bonarka w Krakowie wchodzi w ostatnią fazę modernizacjiartykuł
Pokaż artykuł
Centrum Handlowe Bonarka w Krakowie wchodzi w ostatnią fazę modernizacji
Centrum Handlowe Bonarka w Krakowie wchodzi w ostatnią fazę modernizacji. Pod koniec stycznia rozpoczęła się przebudowa części restauracyjnej. Powierzchnia dotychczasowego food courtu, zostanie znacząco powiększona, unowocześniona i podzielona na różne strefy.
Carrefour inwestuje w rozwój nowego konceptu w Polsceartykuł
Pokaż artykuł
Carrefour inwestuje w rozwój nowego konceptu w Polsce
Carrefour Polska rozszerza asortyment swoich stref OUTLET będących odpowiedzią na ofertę dyskontów przemysłowych. W ramach tego konceptu handlowego non-food, sieć zaoferowała właśnie dodatkowo produkty spożywcze, chemię domową oraz inne artykuły z kategorii FMCG, które dostępne będą w modelu in-out.
[śląskie] Zbliża się otwarcie marcredo Center w Piekarach Śląskichartykuł
Pokaż artykuł
[śląskie] Zbliża się otwarcie marcredo Center w Piekarach Śląskich
20 listopada 2014 r. w Piekarach Śląskich zostanie otwarty nowoczesny park handlowy marcredo Center...
[małopolskie] Sklep sportowy dołączył do drużyny galerii Tarnoviaartykuł
Pokaż artykuł
[małopolskie] Sklep sportowy dołączył do drużyny galerii Tarnovia
10 maja br. w galerii Tarnovia nastąpiło otwarcie sklepu marki Trygon Sport, oferującego szeroki wyb...
REKLAMA